over Anja

“Alles wat aandacht krijgt groeit”

Creatief met woordenen beeld als tekstschrijver, blogger, fotograaf, redacteur. Geboren op de Veluwe, gevormd in diverse mediterrane landen, wonend in het centrum van Amersfoort. Nieuwsgierig, ondernemend en steeds op zoek naar een mooi verhaal, een ontmoeting of ervaring om te verwoorden of verbeelden. Dat is Anja van de Poll.

TEKSTEN

Wat schrijf ik dan zoal? Dat varieert van teksten voor intranet-/internetsites, blogs, nieuws- en persberichten, uitnodigingen, brochures, verhalen tot jaarverslagen en nieuwsbrieven, vooral voor de non-profit sector zoals de (geestelijke gezondheids-) zorg, projecten, festivals en evenementen.

BLOGS / COLUMNS

Spontaan poppen onderwerpen up. Spruitjes, de zielige kantoorplant of breien, angst of Hongaarse ruïnekroegen, verval of revalidatie, knikkeren, overlijden.

WEBREDACTIE

Schrijven van nieuwsberichten, teksten voor inter- en intranet als webredacteur. Digitale nieuwsbrieven, nieuws- en persberichten, ook social media redactie.

COMPLETE PLAATJE

Ik kan het gehele verhaal / artikel / bericht inclusief beeld leveren. Daarbij pluk ik de vruchten van mijn jarenlange fotografie-ervaring.

FOTOGRAFIE  

Fotogeniek zijn heeft niets met uiterlijk te maken. Graag ga ik samen met jou op zoek naar hoe jij het best tot je recht komt op een zakelijk portret of familieportret, steeds op een passende locatie. Denk aan professionele portretten bij publicaties of profielfoto’s.

Daarnaast maak ik foto’s ter illustratie bij artikelen, jaarverslagen, nieuwsartikelen. Fotografie is als communicatiemiddel krachtiger dan ooit. Ook ik werd verliefd op de fotografie, een heerlijk excuus om in mijn eentje rond te zwerven.  Straatfotografie en documentaire fotografie zijn mijn favoriet.

OPLEIDING

HBO-opleidingen journalistiek, communicatie en bedrijfskunde
Fotografie, kunstschilderen, social media, WordPress
Microsoft Office 365, Microsoft Teams

LIDMAATSCHAPPEN

Fotobond
Fotokring Eemland