over Anja

Anja van de Poll

“Alles wat aandacht krijgt groeit”

Creatief met woorden, beeld en verf als tekstschrijver, blogger, fotograaf, redacteur en kunstenares. Geboren op de Veluwe, gevormd in diverse mediterrane landen, wonend in het centrum van Amersfoort. Creatief, nieuwsgierig, ondernemend en steeds op zoek naar een mooi verhaal, een ontmoeting of ervaring om te verwoorden of verbeelden. Dat is Anja van de Poll.

Wat schrijf ik dan zoal? Dat varieert van teksten voor intranet-/internetsites, blogs, nieuws- en persberichten, uitnodigingen, brochures, verhalen tot jaarverslagen en nieuwsbrieven, vooral voor de non-profit sector zoals de (geestelijke gezondheids-) zorg, projecten, festivals en evenementen.

BLOGS / COLUMNs

spontaan poppen onderwerpen up. Spruitjes of breien, angst of Hongaarse ruïnekroegen, verval of revalidatie, sterven of knikkeren.

WEBREDACTIE

schrijven van nieuwsberichten, teksten voor inter- en intranet als webredacteur. Digitale nieuwsbrieven, nieuws- en persberichten, ook social media redactie.

COMPLETE PLAATJE

ik kan het gehele verhaal / artikel / bericht inclusief beeld leveren. Daarbij pluk ik de vruchten van mijn jarenlange foto-opleiding.

OPLEIDING

HBO-opleidingen journalistiek, communicatie en bedrijfskunde.
Fotografie, schilderkunst, social media.